Blog: Tips voor een boeiend jaarverslag van Tekstbureau Blitz

Ieder jaar moet het weer gebeuren: het opstellen van de jaarrekening. Voor veel bedrijven is het een verplichting die vooral extra werk met zich meebrengt. De dagelijkse business loopt tenslotte gewoon door. Maar wat als u uw jaarverslag dit jaar eens anders aanpakt?Transformeer de verplichte jaarlijkse cijferbrij naar het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf! Laat vol trots de behaalde successen en ontwikkelingen van uw bedrijf in het afgelopen jaar zien. Neem stakeholders, medewerkers en andere geïnteresseerden mee in het boeiende verhaal achter uw bedrijf. Kortom, haal méér uit uw jaarverslag. Hoe u dit doet? Met de tips voor een boeiend jaarverslag van de tekstschrijvers van Tekstbureau Blitz.

Vraag de tips voor een boeiend jaarverslag aan

Vernieuwde website van tekstbureau Blitz live

Op de dag van de verhuizing van Tekstbureau Blitz naar het gerenommeerde adviesbureau voor marketing en public relations Winkelman en Van Hessen, is tevens de vernieuwde website van Blitz live gegaan. Reacties en feedback zijn van harte welkom.

Tekstbureau Blitz trekt in bij Winkelman en Van Hessen

Tekst- en communicatiebureau Blitz verhuist vanuit het Horti Business Center in Honselersdijk naar Den Haag. Het in communicatieadvies, conceptontwikkeling en tekstproducties gespecialiseerde bureau trekt vanaf 2 januari in bij het gerenommeerde Haagse adviesbureau voor marketing en public relations Winkelman en Van Hessen.

Jan Hendriks, oprichter van Blitz, ziet uit naar de verhuizing. “Het is mooi om, met behoud van zelfstandigheid, straks te kunnen werken vanuit zo’n inspirerende communicatieomgeving. Daarnaast biedt de vestiging inpandig bij Winkelman en Van Hessen uitstekende perspectieven voor onderlinge kruisbestuiving.” Winkelman en Van Hessen is blij met de komst van Tekstbureau Blitz. Ton Winkelman: “Wij hebben met Tekstbureau Blitz nu ook een voortreffelijke partner voor copywriting onder ons dak. Samen met Blitz en de andere creatieve partners en strategen kunnen we nu snel en op hoog niveau voldoen aan de vaak uiteenlopende communicatiewensen van opdrachtgevers. Wij zien uit naar de samenwerking met Jan Hendriks, die met zijn grote ervaring een waardevolle inbreng levert binnen ons netwerk.”

Blitz is opgericht in 2006 en actief voor een brede groep opdrachtgevers. Enkele bekende opdrachtgevers zijn BASF, Kamer van Koophandel, TU Delft en Universiteit Twente.

Campus App van Universiteit Twente live

De Campus App van Universiteit Twente is live. Deze app neemt bezoekers van de campus van de Universiteit Twente virtueel aan de hand. Studenten en andere campusbezoekers worden met behulp van de speciaal ontwikkelde app wegwijs gemaakt op het uitgebreide campusterrein. In de app worden enkele honderden points of interest beschreven. Tekstbureau Blitz tekent voor de Engelstalige teksten.  De app is zowel via de App Store als de Play Store te downloaden (Campus – University of Twente).