Bedrijfspand-Tekstbureau-Blitz-tekstschrijvers-Den Haag

Tekstbureau Blitz trekt in bij Winkelman en Van Hessen

Tekst- en communicatiebureau Blitz verhuist vanuit het Horti Business Center in Honselersdijk naar Den Haag. Het in communicatieadvies, conceptontwikkeling en tekstproducties gespecialiseerde bureau trekt vanaf 2 januari in bij het gerenommeerde Haagse adviesbureau voor marketing en public relations Winkelman en Van Hessen.

Jan Hendriks, oprichter van Blitz, ziet uit naar de verhuizing. “Het is mooi om, met behoud van zelfstandigheid, straks te kunnen werken vanuit zo’n inspirerende communicatieomgeving. Daarnaast biedt de vestiging inpandig bij Winkelman en Van Hessen uitstekende perspectieven voor onderlinge kruisbestuiving.” Winkelman en Van Hessen is blij met de komst van Tekstbureau Blitz. Ton Winkelman: “Wij hebben met Tekstbureau Blitz nu ook een voortreffelijke partner voor copywriting onder ons dak. Samen met Blitz en de andere creatieve partners en strategen kunnen we nu snel en op hoog niveau voldoen aan de vaak uiteenlopende communicatiewensen van opdrachtgevers. Wij zien uit naar de samenwerking met Jan Hendriks, die met zijn grote ervaring een waardevolle inbreng levert binnen ons netwerk.”

Blitz is opgericht in 2006 en actief voor een brede groep opdrachtgevers. Enkele bekende opdrachtgevers zijn BASF, Kamer van Koophandel, TU Delft en Universiteit Twente.