Awards

De laatste jaren is er sprake van een stevige groei van het aantal business awards. Bijna elke branche verkiest inmiddels jaarlijks wel de best presterende vakbroeder uit de eigen sector. Van beste tweewielerspeciaalzaak tot beste agrarische onderneming. Daarnaast worden er steeds vaker branche-overstijgende bedrijfscompetities georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de ‘Deloitte Technology Fast 50′, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Winnaars van dit soort awards ervaren wat een enorme boost een dergelijke uitverkiezing aan hun bedrijf kan geven. De stroom aan positieve publiciteit, die zo’n uitverkiezing oplevert, is van onschatbare waarde. Blitz helpt bedrijven om zich kandidaat te stellen voor deze awards. Dit scheelt u als ondernemer niet alleen veel papierwerk, maar u heeft bovenal de zekerheid dat de organisatie van de award in elk geval onder de indruk is van uw inzending.

Daarnaast werkt Blitz tevens in opdracht van organisatoren van dergelijke awards, zoals bijvoorbeeld de Shell LiveWIRE Award.

Vraag direct een offerte aan.