OPDRACHTGEVERS

Tekstbureau Blitz werkt voor een rijke schakering aan opdrachtgevers, variërend van overheidsdiensten tot multinationals. Veel van onze klanten werken reeds jaren tot volle tevredenheid met Blitz samen. Hieronder vindt u een selectie van bedrijven en organisaties waarvoor wij werken of die ons in het recente verleden het schrijven van hun teksten hebben toevertrouwd.

 

Klanten over Blitz

“Jan is niet alleen een steengoede tekstschrijver omdat hij inhoudelijk snel de zaken scherp heeft, maar ook omdat hij het plan van communicatie overziet en kan meedenken over de beste strategie. Daarbij kan hij in korte tijd met woorden een sterk verhaal neerzetten. Erg fijn om mee samen te werken en garantie voor kwaliteit.”

“In de trein naar huis had ik de gelegenheid om kennis te nemen van de inhoud van het gedenkboek 200 jaar Staatstoezicht. Mij viel vooral op dat het boek op overtuigende wijze blijk geeft van de bij SodM heersende realiteitszin. Toch ontbreekt het anderzijds niet aan dynamiek en professionaliteit.

Bij het bekijken van de inhoudsopgave moest ik even “slikken”. Ik vroeg me af of het grote aantal aangesneden onderwerpen niet zou leiden tot verwarring van de lezer. Na lezing van het boek is mijn conclusie dat de schrijvers erin zijn geslaagd om ondanks de veelheid aan onderwerpen/aspekten een inzichtelijk beeld te schetsen van de taak en de werkwijze van SodM. Een knap stuk werk!”

“Jan schrijft voor Syntens diverse artikelen en webcases en geeft (strategische) adviezen. Jan schrijft voor mij omdat hij met weinig instructie prima producten aflevert. Jan neemt initiatief, interviewt mijn spraakmakers indringend en levert snel en volledig. Jan verdiept zich moeiteloos in alle materie en levert simpelweg uitstekende producten. Een communicatie dier dat elke opdracht weer groeit.”

“Samen met Blitz hebben wij in een kort tijdsbestek een prachtig en interessant jubileumboek uitgebracht over intelligent gebouwbeheer. Jan is een betrokken projectleider en werkt met passie voor zijn vakgebied. Hij is in staat om mensen en partijen met elkaar te verbinden, werkt praktisch en oplossingsgericht en zorgt altijd voor een passend resultaat van A tot Z. Daarnaast werken we regelmatig met Jan samen om klantcases naar interessante publicaties om te zetten: van het afnemen van interviews tot het schrijven van teksten.”

“Als telecombedrijf waren wij op zoek naar een persoon die in staat is om veelal technische informatie te vertalen naar begrijpelijke teksten. Met oprechte interesse en diepgang, heeft Jan mij in enkele sessies van enkele uren geïnterviewd en heb ik hem overladen met informatie over vaste telefonie, mobiele telefonie en data, evenals over klantenservice procedures. Het resultaat: Een handleiding met heldere teksten voor onze klanten en een duidelijke procedurebeschrijving voor de medewerkers. Al met al een prettige samenwerking!”

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.