Op zoek naar een tekstschrijver in Den Haag?

Tekstbureau Blitz in Den Haag schrijft alle denkbare teksten.

Van brochure tot website/SEO en van businessplan tot persbericht. Wilt u mensen enthousiast maken voor uw product of dienst? Of wilt u complexe zaken in eenvoudige taal geformuleerd hebben, zodat ook ‘buitenstaanders’ snappen wat u bedoelt. Of wilt u dat uw idee, concept of visie helder op papier wordt gezet, bijvoorbeeld om financiers te vinden? De professionele tekstschrijvers van Tekstbureau Blitz in Den Haag helpen u graag met ijzersterke teksten die uw doelgroep écht bereiken en overtuigen!

Onze klanten ervaren dagelijks dat een goede tekstschrijver het verschil maakt voor hun business. Wel of geen openbare aanbesteding winnen. Wel of geen financiering voor een businessplan.

Tekstschrijver Blitz in Den Haag helpt een groeiende groep gerenommeerde opdrachtgevers bij het schrijven van hun teksten. Tot onze opdrachtgevers mogen wij MKB-bedrijven, overheidsinstellingen, universiteiten en multinationals rekenen. Tekstbureau Blitz werkt onder meer voor BASF, de Kamer van Koophandel, de dienst Staatstoezicht op de Mijnen, Universiteit Twente en TU Delft.

Naast een brede interesse en een gezonde nieuwsgierigheid is ons belangrijkste kenmerk het vermogen om ons in te leven in de meest uiteenlopende onderwerpen. Van levensmiddelentechnologie tot oliewinning. En van certificering tot gewasbescherming. Gecombineerd met een bijzonder schrijftalent biedt dit onze opdrachtgevers de garantie dat hun boodschap op een boeiende manier over het voetlicht wordt gebracht.

Gelooft u ook dat goede teksten het verschil maken voor uw business? Kies dan voor een professionele tekstschrijver van Tekstbureau Blitz. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bedrijfspand-Tekstbureau-Blitz-tekstschrijvers-Den Haag

Tekstbureau Blitz
Bankaplein 3
2585 EV Den Haag

Telefoon: 070 – 416 16 57

Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan

Voor teksten die écht overtuigen!

Onze Diensten

Enkele diensten uit ons gevarieerde portfolio

brochures

Spetterende brochures

Een mooie brochure is een effectief middel om vertrouwen te wekken. Blitz vertaalt het verhaal achter uw bedrijf en uw diensten of producten haarscherp naar een spetterende brochure.

Lees meer >

overtuigende-businessplannen

Overtuigende businessplannen

U heeft het allemaal wel in uw hoofd zitten. Visie, strategie en exploitatie. Toch vragen banken en andere investeerders om een goed onderbouwd businessplan. Wij helpen u graag om de grote hoeveelheid aan informatie op een rij te zetten, te structureren en overtuigend te presenteren.

Lees meer >

werfende-testimonials

Wervende testimonials

Uw meest tevreden klanten zijn uw beste ambassadeurs. Geef hen de hoofdrol in uw communicatie. Blitz is mede gespecialiseerd in de ontwikkeling van wervende testimonials.

Lees meer >

Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan

Voor teksten die écht overtuigen!

Klanten over Blitz

“Jan is niet alleen een steengoede tekstschrijver omdat hij inhoudelijk snel de zaken scherp heeft, maar ook omdat hij het plan van communicatie overziet en kan meedenken over de beste strategie. Daarbij kan hij in korte tijd met woorden een sterk verhaal neerzetten. Erg fijn om mee samen te werken en garantie voor kwaliteit.”

“In de trein naar huis had ik de gelegenheid om kennis te nemen van de inhoud van het gedenkboek 200 jaar Staatstoezicht. Mij viel vooral op dat het boek op overtuigende wijze blijk geeft van de bij SodM heersende realiteitsszin. Toch ontbreekt het anderzijds niet aan dynamiek en professionaliteit.

Bij het bekijken van de inhoudsopgave moest ik even “slikken”. Ik vroeg me af of het grote aantal aangesneden onderwerpen niet zou leiden tot verwarring van de lezer. Na lezing van het boek is mijn conclusie dat de schrijvers erin zijn geslaagd om ondanks de veelheid aan onderwerpen/aspekten een inzichtelijk beeld te schetsen van de taak en de werkwijze van SodM. Een knap stuk werk!”

Onze opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten

 

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.